Tarragona, 17 de novembre de 2009

Activitat prevista per dijous 19 de novembre

La inauguració del Fòrum d’Actualització en Dret Local té lloc dijous, 19 de novembre a les 10 h. a la Sala Santa Llúcia (Raval Robuster, 34), de Reus.

El Fòrum d’Actualització en Dret Local està organitzat per la Facultat de Ciències Jurídiques i el Departament de Dret Públic de la URV, l’Ajuntament de Reus i la Càtedra d’Estudis Jurídics Locals Antoni Pedrol i Rius. Va adreçat al personal al servei de les administracions públiques i professionals del Camp de Tarragona.

La lliçó inaugural porta per títol «L’ordenació territorial i urbanística de Catalunya», i va a càrrec de Joaquim Nadal, conseller de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat.

A continuació té lloc la primera jornada del Fòrum, amb la conferència «El nou règim urbanístic català», que imparteix Judith Gifreu, titular de Dret Administratiu de la UAB. Posteriorment, Manuel Taboas, magistrat de la sala contenciós administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, parla d’aspectes pràctics i jurisprudencials.

El Fòrum es desenvoluparà al llarg de vuit jornades, totes en dijous a la Sala Santa Llúcia de 10 h. a 14.30 h. Els directors d’aquests seminaris són Josep Ramon Fuentes, Judit Gifreu i Alfonso González, i està coordinat per Xavier Forcadell, lletrat, membre de l’Ajuntament de La Pobla de Mafumet i professor de Dret Administratiu de la URV.

Dia i hora: dijous 18 de novembre a les 10.00 hores

Lloc: Sala Santa Llúcia (Raval Robuster, 34), de Reus

Més informació: http://www.fcj.urv.cat/images/pdf/tript

El programa de la resta de Jornades és:

Dijous 17 de desembre Marta Franch, titular de dret administratiu de la UAB, parla sobre «El nou marc jurídic de la contractació al sector públic», i José María Macías, advocat, magistrat en excedència i professor de Dret Administratiu de la UAB, parla sobre els aspectes pràctics i jurisprudencials.

Dijous 21 de gener Joan Mauri, professor de Dret Administratiu de la UB, parla de l’EBEP i el personal al servei de les administracions públiques catalanes. Xavier Boltaina, director de servei de recursos humans, OGT, de la Diputació de Barcelona i professor de Dret Administratiu de la UB.