URV – Gabinet de Comunicació i Relacions Externes
Tarragona, 13 de novembre de 2009

 Activitat prevista per dilluns 16 de novembre

Dilluns 16 de novembre a les 17 hores, a la sala d’actes de la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia, es farà l’acte d’inauguració del Màster en Formació del Professorat d’Educació Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d’Idiomes. En l’acte intervindran el director general d’Universitats de la Generalitat, Josep Ribas, el delegat del Departament d’Ensenyament a Tarragona, Vicent Villena, el vicerector de Política Acadèmica i de la Recerca de la URV, Josep Manel Ricart, el director de l’Institut de Ciències de l’Eduació, Angel Pío González, i el vicedegà de la Facultat i responsable del màster, José Miguel Jiménez.

 
Dia i hora: dilluns 16 de novembre a les 17.00 hores

 Lloc: sala d’actes de la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia