La Titulació de Químiques de la Universitat Jaume I de Castelló, amb la col·laboració del Col·legi Oficial de Químics de la Comunitat Valenciana, ha celebrat l’acte de lliurament dels diplomes als titulats durant el curs 2008/2009 hui divendres 13 de novembre de 2009, amb motiu de la celebració del patró dels Químics, Sant Albert. L’acte, celebrat a l’Aula Magna de l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals, ha començat amb la conferència titulada «Enrique Moles i Miguel A. Catalán. Dos figures espanyoles de la Química de la primera meitat del segle XX», a càrrec de Fernando Latre David. Posteriorment, ha presentat un informe sobre el sector Ernesto Colomer, president del Consejo General de Colegios de Químicos de España (ANQUE) en la Comunidad Valenciana. L’acte ha finalitzar amb l’entrega de distintius als nous col·legiats i el lliurament de diplomes als llicenciats en el curs 2008/2009.