Tarragona, 17 de novembre de 2009

Activitat prevista per demà, dimecres 18 de novembre

Demà dimecres a les 18 hores es farà al Paranimf l’acte d’entrega de les beques Repsol – Consell Social de la URV, alhora que es signarà un nou conveni de patrocini de les beques a tres bandes: Fundació Repsol, Consell Social URV i URV, per un període de tres anys. Aquest és el quart any que s’atorguen aquestes beques destinades a garantir què estudiants que destaquen en el seu rendiment acadèmic no quedin exclosos o abandonin els estudis universitaris per motius econòmics.

En l’acte, on els estudiants reben un certificat acreditatiu de les beques, Enrique Locutura, vicepresident de la Fundació Repsol, pronunciarà una conferència.

Assisteixen a l’acte el director de Repsol a Tarragona, Joan Pedrerol, el president del Consell Social Àngel Cunillera, el rector de la URV Francesc Xavier Grau, la vicerectora d’Estudiants i Comunitat Universitària Maria Bargalló i la cap del Centre d’Atenció a l’Estudiant (CAE) Patrícia Olivé, centre de la URV que gestiona les beques.

Dia i hora: dimecres 18 de novembre a les 18.00 hores

Lloc: Paranimf de la URV, Rectorat

Més informació:

La condició per obtenir una d’aquestes beques és accedir per primer cop a la URV en el curs acadèmic 2009-10. La comissió de selecció, reunida al juliol passat, va concedir cinc noves beques a joves, de 5.000 € anuals, que es poden renovar durant tots els cursos acadèmics de l’ensenyament si es compleixen les condicions. També va renovar l’ajut a onze estudiants més, que havien obtingut beca en convocatòries anteriors.