Tarragona, 17 de novembre de 2009

Activitat prevista per dijous 19 de novembre

Dijous 19 de novembre a les 18.30 hores, a l’Aula Magna del Campus Catalunya, es farà l’acte d’entrega dels Premis de Recerca en Química a Tarragona, patrocinats per l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT).

Durant l’acte s’impartirà la conferència «Nous materials i sostenibilitat. Levitadors», a càrrec del Dr. Francesc Díaz González.

A continuació es farà pública la decisió del jurat sobre els premis. Aquesta és la 11a edició dels premis que s’atorguen als millors treballs de recerca en química fets per estudiants dels instituts de secundària de les comarques de Tarragona. Enguany hi participen 21 treballs.

Dia i hora: dijous 19 de novembre, a les 18:30 hores

Lloc: Aula Magna del Campus Catalunya, (Av. Catalunya, 35, Tarragona)

Més informació:

Els premis els convoca la Facultat de Química de la URV amb el patrocini de l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT). S’atorguen a treballs d’investigació pura o aplicada, o de difusió de la química en l’entorn, presentats per estudiants, preferentment de 3er, 4rt d’ESO o Batxillerat.

El premi Recerca en Química a Tarragona està dotat amb 1000€ al guanyador (més 800€ al centre), 600€ al segon classificat (més 400€ al centre) i 300€ al tercer classificat (més 200€ al centre). La part dels premis que correspon als Centres s’ha de destinar al seminari/departament al qual pertany el/la tutor/a del treball.