URV – Gabinet de Comunicació i Relacions Externes
Tarragona, 13 de novembre de 2009

Activitat prevista per dimarts 17 de novembre

La literatura com a necessitat vital, és el primer tema que tractarà l’Aula de Debat del curs 2009-10. Les activitats de l’Aula comencen el dimarts 17 de novembre a les 19 h. amb la projecció de la pel·lícula argentina El lado oscuro del corazón (Eliseo Subiela, 1992), que presenta José Carlos Suárez. Dijous 19 es farà el debat. El ponent és el professor Manuel Fuentes, del Departament de Filologies Romàniques, i el moderador Francisco Tovar (UdL).

L’Aula està oberta a tothom, comunitat universitària i públic en general.

Dia i hora: dimarts 17 de novembre (pel·lícula) i dijous 19 (debat) a les 19.00 h

Lloc: Aula Magna del Campus Catalunya

Més informació: podeu veure el programa i calendari a:
http://www.urv.cat/a_mes_estudiar/aula_debat/presentacio.html

L’Aula de Debat és un espai de diàleg i activitat intel·lectual on es discuteixen les qüestions, noves o velles, que afecten la societat. Els temes escollits es tracten a través del cinema, amb una pel·lícula que planteja o il·lustra l’objecte de reflexió en una sessió, i el debat pròpiament dit en una altra sessió.

El altres temes que es debatran aquest quadrimestre són: La pintura, expressió i comunicació (24 i 26 de novembre); i La música, un aliment per a l’esperit (1 i 3 de desembre). Totes les sessions són a les 19 h. a l’Aula Magna del campus Catalunya

La coordinadora de l’Aula, professora Esther Forgas, amb la col·laboració del coordinador de l’Aula de Cinema, professor José Carlos Suárez.