URV – Gabinet de Comunicació i Relacions Externes
Tarragona, 13 de novembre de 2009

Activitat prevista per dimarts 17 de novembre

Dimarts, 17 de novembre té lloc la darrera sessió del cicle Dimarts Emprenedors. Sessions formatives sobre la creació i consolidació d’empreses que es fan a les 18 h. a la sala d’actes de l’Ajuntament de Tarragona.

El tema d’aquesta sessió és: Supervivència empresarial en temps de crisi, i el ponent és Pere Segarra, professor de Màrqueting a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials i director de la Càtedra de Foment de l’Emprenedoria i Creació d’Empreses de la URV. El contingut de la sessió tracta sobre actituds, habilitats i recursos per saber i poder adaptar-se a un entorn canviant en temps de crisi.

Organitza Tarragona Impulsa amb la col·laboració de la Càtedra i el Col·legi d’Economistes de Catalunya, entre altres institucions i entitats.

Dia i hora: dimarts 17 de novembre a les 18.00 hores

Lloc: sala d’actes de l’Ajuntament de Tarragona