Tarragona, 17 de novembre de 2009

Activitat prevista per dijous 19 de novembre

El cicle dels Dijous Cooperactius 2009-10, organitzat pel Centre de Cooperació al Desenvolupament URV Solidària, tracta aquesta setmana a l’aula 502 del campus Catalunya sobre l’empobriment de les comunitats i sobre la criminalització de les protestes. L’entrada és lliure i el programa el següent:

Dijous 19 de novembre
Empobriment de les comunitats,.

A les 18 h. el professor Alfonso González, professor de l’Àrea de Dret Internacional Públic de la URV i membre del Centre d’Estudis de Dret Ambiental de Tarragona, fa una presentació del tema a partir del passi d’una selecció de testimonis recollits en diferents documentals.

A les 19 h.10′ Wilton Vicente Guaranda, coordinador jurídic i assessor legal d’Inredh, Equador, intervé sobre: La descriminalització de la protesta. Realitza un estudi de cas de l’actualitat de la criminalització de la protesta a Equador i a Amèrica Llatina, i quines estratègies de descriminalització de la protesta s’haurien d’enfortir. A continuació hi ha un debat.

Col·labora en l’acte l’Associació Catalana d’Enginyeria Sense Fronteres i la Fundació Regional de Asesoría en Derechos Humanos INREDH.

Dia i hora: dijous 19 de novembre a les 18.00 hores

Lloc: aula 502 del campus Catalunya

Més informació: a www.urv.cat/urvs, a/e urvsol.bec@urv.cat