Tarragona, 17 de novembre de 2009

Activitat prevista per dijous 19 de novembre

El proper dijous, 19 de novembre a les 11:30h tindrà lloc al Departament d’Estudis de Comunicació de la URV (Seminari 3.31, Av. Catalunya, 35 Tarragona) la roda de premsa de presentació del Congrés de la Ràdio de Proximitat en Català, que es celebrarà el dia 27 de novembre a l’auditori de Caixa Tarragona a Tarragona.

El Congrés de Ràdio de Proximitat en Català està organitzat per la Federació de Ràdios Locals de Catalunya, amb la col·laboració de la Secretaria de Mitjans de Comunicació, la Diputació de Tarragona, URV, Caixa Tarragona, Omnium Cultural, l’Ajuntament de Tarragona, Unescocat, L’associació Cultural del País Valencià, el Baròmetre de la Comunicació i la Cultura i Comunicàlia i es pretén abordar des de diferents punts de vista:

– La llengua, vehicle de comunicació.
o Qualitat del llenguatge
o Hi ha un/uns estàndard lingüístic vàlid per tots els territoris?
– La llengua, creadora de comunitat
o La defensa i la transmissió dels valors
o La identitat
o La integració
o La presència dels mitjans en català al món
– La llengua, valor de futur
o Anàlisi de la vigència del model comunicatiu de proximitat basat el la llengua
o La llengua com a condicionant de continguts
Dia i hora: dijous 19 de novembre a les 11.30 hores

Lloc: Departament d’Estudis de Comunicació de la URV – Seminari 3.31, tercera planta (Avinguda Catalunya, 35 Tarragona)