L’acte d’inauguració de curs 2009-10 de les Aules d’Extensió Universitària de la Gent Gran té lloc enguany a Falset divendres, 13 de novembre a les 19,30 h. al CEIP Antoni Vilanova.

Intervenen en l’acte l’alcalde de la capital del Priorat, Jesús Torralba, Anna Maria Vaqué, presidenta de l’Aula de Falset, i Inmaculada Pujol, directora del CEIP; el coordinador de les Aules de la Gent Gran, professor Josep M. Sabaté, la vicerectora d’Estudiants i Comunitat Universitària, Maria Bargalló, i el rector de la URV, Francesc Xavier Grau.

Dia i hora: divendres 13 de novembre a les 19.30 hores

Lloc: CEIP Antoni Vilanova, Falset

Més informació:

Les Aules arriben enguany a la 26ª edició. Actualment n’hi ha 19 per tot el territori tarragoní i ebrenc i reuneixen 3.500 alumnes. Estan a Tarragona, Reus ,Cambrils, El Vendrell, Vila-seca, Constantí, El Morell, Falset, Valls, Salou, Torredembarra, Santa Coloma de Queralt, Mont-roig del Camp, Amposta, Deltebre, Flix, Horta de Sant Joan, La Sénia i Tortosa.