Aquest divendres, 4 de desembre, es realitzarà l’acte d’inauguració de la nova antena del coneixement del Campus Extens de la URV a Móra d’Ebre, la qual ve a sumar-se a les sis antenes que ja estan en ple funcionament (Salou, Cambrils, Amposta, la Sénia, Santa Coloma de Queralt i Valls).

Aquesta nova antena és fruit de l’acord entre la URV i l’Ajuntament de Móra d’Ebre per crear una antena del coneixement que en aquest cas comptarà amb la participació del Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre (CERE) i tindrà un caire marcadament comarcal, de manera que la seva activitat va adreçada al conjunt dels municipis de la Ribera d’Ebre.

L’acte es realitzarà a les vuit del vespre a La Llanterna Teatre Municipal i serà presidit per Francesc Xavier Grau, rector de la URV, i Josep Solé, alcalde de Móra d’Ebre. A més hi intervindran Joan Josep Duran, primer tinent d’alcalde i regidor de cultura de l’ajuntament de Móra d’Ebre, i Albert Pujol, president del CERE.

El Dr. Santiago J. Castellà, vicerector de relacions externes de la URV, pronunciarà la conferència Universitat i territori, a la finalització de la qual l’Orquestra de Cambra de l’Escola Municipal de Música i Dansa oferirà una breu actuació musical.