La Universitat de Lleida és la tercera de l’Estat en posar en marxa aquest tipus d’iniciativa

La Universitat de Lleida (UdL) posarà en marxa cursos de formació i projectes de recerca amb l’Associació Provincial d’Autoescoles, en virtut d’un conveni marc signat aquest dimarts. La UdL es converteix així en la tercera universitat de tot l’Estat espanyol en endegar aquest tipus d’iniciativa.

Aquesta cooperació s’haurà de concretar en futurs convenis específics que podran abordar temes com els cursos de recuperació de punts o la formació de conductors professionals, segons ha avançat el president de l’Associació Provincial d’Autoescoles, José Ignacio Peralta.

El rector de la UdL, Joan Viñas, ha destacat la importància de la formació contínua i de la investigació “que pot portar a la creació de material nou”. Mentre, la vicerectora de Docència, Isabel del Arco, ha explicat que la formació sobre conducció pot incidir en temes com l’educació en emocions, la psicologia o el dret. A la firma del conveni també ha assistit la directora del Centre de Formació Continuada de la UdL, Neus Vila.