Tres equips d’estudiants de Publicitat i Relacions Públiques de la URV han guanyat els Premis Publicity, entregats durant la II Jornada de Publicitat i Promoció Turística celebrada a Cambrils la setamana passada. Els Premis Publicity’09 són un concurs adreçat als alumnes de Publicitat, de Comunicació i de Turisme de la URV, on havien de presentar un cartell per fer promoció d’una destinació lliure.

El primer premi va ser per Élia Nadal i Alba Cruells, per la seva proposta sobre “Münster, capital alemana de la bici”. Elles van guanyar dues acreditacions per a El Festival El Sol de San Sebastià i l’allotjament en la mateixa ciutat per un cap de setmana.

Tamara Roldán i Albert Rovira van quedat segons amb la peça “Canberra. Naturaleza Extrema” i van guanyar dues Nintendo Wii.

Isabel Carranza i Núria Golobardes van ser les terceres classificades, per la peça “Viet-Tangram”; i van obtenir dues subscripcions anuals a les revistes Emprendedores i DeViajes, del grup Hachette.