UNIVERSIDAD AUTÓNOMA DE BARCELONA

Una delegació prendrà contacte amb 850 alumnes per presentar els projectes de la institució i proposar-los per a que s’hi incorporin

Dijous, 28 de gener

9,30 h
Hotel Campus (Sala Arnau de Vilanova)
Campus de Bellaterra

La UAB rebrà la visita d’una delegació de Nacions Unides que busca nous professionals amb talent per a que s’incorporin a l’organització. Uns 850 alumnes de la Universitat tindran l’oportunitat d’entrevistar-se amb els delegats i lliurar els seus currículums. L’acte tindrà lloc el dijous, dia 28 de gener, a les 9,30 h, a la sala Arnau de Vilanova de l’Hotel Campus. És la primera vegada que aquesta institució realitza una visita d’aquestes característiques a les universitats espanyoles.

Aquesta iniciativa vol contribuir a corregir el nombre reduït de treballadors espanyols que s’ha detectat als programes i als projectes de l’ONU. L’objectiu és, doncs, donar a conèixer l’activitat que desenvolupa la institució i oferir llocs de treball als estudiants, especialment de postgrau.

La sessió constarà de dues parts. A la primera, el cap de la delegació explicarà els programes desenvolupats i els perfils professionals que estan buscant; a la segona, es duran a terme entrevistes individuals amb els estudiants. Per aquest motiu, s’ha demanat als estudiants que s’inscriguin prèviament i se’ls ha recomanat portar diverses còpies del currículum. La convocatòria ha estat un gran èxit i ha atret prop de 850 estudiants.

Els programes que desenvolupa l’ONU abasten àrees i matèries molt diverses, així que es preveu que les vacants siguin d’una gran varietat i puguin interessar a alumnes de titulacions corresponents a totes les àrees de coneixement.