UNIVERSIDAD AUTÓNOMA DE BARCELONA

Divendres, 13 de febrer
12 h
Facultat de Ciències de la Comunicació (campus de Bellaterra)

El proper 13 de febrer, coincidint amb el Dia Mundial de la Ràdio, s’inaugurarà la nova emissora UAB Ràdio a les 12 h. El primer programa comptarà amb la participació de Ferran Sancho, rector de la UAB; Josep Maria Català, degà de la Facultat de Ciències de la Comunicació; Antoni Bassas, periodista i padrí simbòlic de la nova emissora, i una sèrie de convidats relacionats amb el món de la ràdio i la comunicació. Es podrà seguir el programa des de l’enllaç www.uab.cat/campusmedia/. Tindrà també una freqüència al dial 100.3 FM que abastarà territorialment el campus de la Universitat.

UAB Ràdio forma part d’UAB Campus Media, projecte transmèdia de la Facultat de Ciències de la Comunicació dirigit per Antoni Vidal, professor del Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual. Aquest portal allotja una televisió per Internet, UABTV, i, a partir d’ara, l’emissora UAB Ràdio.

UAB Campus Mèdia compta amb un equip d’una quinzena de persones, estudiants de la Facultat de Ciències de la Comunicació, i està oberta a col·laboracions estables i puntuals mitjançant podcasts i altres formats. A partir del dilluns, començaran les emissions de butlletins informatius matinals (cada hora en punt, de 10 a 13 h), així com l’emissió d’una fórmula musical gestionada per estudiants de la Facultat.